Grigorij Szokolov március 17-én a Müpában, Farkas Gábor április 2-án a Zeneakadémián ad szólóestet az MVM Koncertek – A Zongora-sorozatban.

Kedves Közönségünk!

Grigorij Szokolov zongoraestjére már hetekkel korábban minden jegy elkelt, de mindennap felszabadul néhány jegy a korábban lefoglalt jegyek közül. Kérem, figyeljék a honlapunkat – www.azongora.hu – ahol hamarosan értesítjük Önöket a 2024-es Müpa-bérletünkről is. Grigorij Szokolov jövő évi koncertjére 2024. március 13-án kerül sor, amelyre áprilistól valószínűleg már szólójegyeket is lehet vásárolni. Idei koncertjén Purcell és Mozart műveket hallhatnak a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben a világhírű zongoraművész tolmácsolásában.

Következő koncertjeink: március 24-én Érdi Tamás lép fel a Zeneakadémián a Solti teremben, április 2-án Farkas Gábor zongoraestje következik a Zeneakadémia Nagytermében. Április 15-16-án szombaton és vasárnap összesen 6 koncertet tartunk a budapesti Festetics Palotában. A szólisták: Kovács Gergely, Báll Dávid, Balázs-Piri Soma, Klara Min, Rozsonits Ildikó és Boros Misi.

A mai napon véglegesítettük a 25. Jubileumi Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál közreműködőit is. Így a hét végén már valamennyi idei koncertünk (összesen 33 hangverseny) megtekinthető lesz a www.azongora.hu honlapunkon.

Jegyvásárlás a Zeneakadémia jegypénztárában és a  www.azongora.hu honlapon.