Felhívás az MVM Koncertek bérletesei és korábban elmaradt koncertjeink jegyvásárlói részére!
(Kérjük Önöket, figyelmesen olvassák el felhívásunkat, így reményeink szerint minden felvetődő kérdésükre választ találnak. További információkat honlapunkon – www.azongora.hu olvashatnak.)
Kérjük, feltétlenül jelezzék, ha az Önök számára foglalt bérletekre nem tartanak igényt.
Kedves Bérleteseink és Koncertlátogatónk!
Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, mert naponta változhatnak a járványhelyzettel kapcsolatos szabályok. Ennek ellenére meghoztuk a döntésünket a 2022-es MVM Koncertek bérleteivel kapcsolatban. Első lépésben minden bérletesünk számára lefoglaltuk régi helyüket a Müpában és a Zeneakadémián egyaránt. A bérleteket csak 2022. január elejétől szükséges rendezni az Önök által meghatározott áron, az átvételre is ezt követően kerülhet sor. Az utalási cím: Jakobi Koncert Kft. OTP. I. ker. 11701004-20181239-00000000 (Az elmaradt koncertek listáját megtalálják majd 2022. január 1-től a honlapunkon, www.azongora.hu, talán ezzel is segíthetünk a bérletek árának kiszámításánál.)
Szívélyes üdvözlettel: Jakobi László
(A két bérlet programját, árait, megtalálják a honlapunkon – www.azongora.hu)
Nagyon szeretnénk megőrizni Önöket is bérleteseink között, ezért az alábbi döntéseket hoztuk meg a 2022-es bérleteinkkel és a kárpótlásjegyekkel kapcsolatban:
1. Döntésünk szerint a 2022-es bérletek (mindegyik 4-4 koncertet tartalmaz) továbbra is egy jegyen szerepelnek. A bérleteket már lehet foglalni az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen. A bérletek árát mindig a bérleteseink határozzák meg: mindenki beszámíthatja az elmaradt koncertek árát az új bérletek árába, így lehetséges, hogy a bérletekért egyáltalán nem kell 2022-ben fizetni. Természetesen az elszenvedett veszteségek miatt nagyon hálásak vagyunk minden felajánlásért.
2. A bérleteket csak 2022. január elejétől szükséges kifizetni és átvenni, amikor már valószínűleg tudjuk, hogy legalább az 1. koncerteket milyen feltételekkel rendezhetjük meg.
3. A 2022-es koncertek helyszíne, közreműködő művésze is változhat a járványhelyzet függvényében. Sajnos 2-300 nézővel a koncertek hosszabb távon anyagi okok miatt nem rendezhetők meg a Müpában vagy a Zeneakadémia Nagytermében. Megfelelő érdeklődés hiányában a koncerteket a későbbiekben ilyen esetekben valószínűleg kisebb helyszínen fogjuk megtartani.
4. Az elmaradt, vagy megváltozott koncertekre jutó bérlethányadokat nem tudjuk visszautalni, helyettük cserekoncerteket lehet igényelni.
5. Az elmaradt koncertek helyett az eddigiekhez hasonlóan cserekoncerteket is lehet kérni a 2022-es év végéig meghirdetett valamennyi koncert közül. Kérjük Önöket, legkorábban a választott cserekoncertek dátuma előtt 3 héttel jelezzék igényüket, amikor már valószínűleg tudjuk, hogy az adott koncertet megrendezhetjük-e, ill. milyen feltételekkel tarthatjuk meg.
6. Az alábbi hangverseny nem része a 2022-es bérletsorozatnak, mert a 2020-as Müpa-bérlet része maradt: 2022. március 30. (szerda), 19:30 óra – Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem – Grigorij Szokolov zongoraestje Többszörös halasztás után a zongoraestre a 2020. május 3-i, valamint a 2021. március 17-i szólójegyek és a 2020-as Müpa-bérletek érvényesek! A néhány csak 2021-re érvényes Müpa-bérletesünk szintén az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen igényelhet ingyenes jegyet az új időpontra, melyeket a koncert előtt az információs pultban vehetnek át. A hangversenyre minden jegy már korábban elkelt, amennyiben néhány jegyet visszaváltanak, a várólistára szintén a fenti címen lehet jelentkezni!