Nagyszerű zongoraest kedden a Zeneakadémián az MVM Koncertek – A Zongora-sorozaton

További információk a www.azongora.hu honlapunkon!

Kedves Közönségünk, Bérleteseink, Hűséges Koncertlátogatóink!

Boldog lennék, ha sokan jönnének el kedden este a Zeneakadémia Nagytermébe Fejérvári Zoltán zongoraestjére. (Az eredetileg 2 évvel ezelőtt még Alaxandre Kantorow estjeként meghirdetett koncertre minden bérlet és jegy továbbra is érvényes!)

Különleges, nem hétköznapi műsorral várjuk az érdeklődőket. A még mindig fiatal zongoraművész, akit Kocsis Zoltán, Schiff András, Fischer Iván és Mitsuko Uchida is rendkívüli tehetségnek tartott, különleges, nem hétköznapi műsorral várja az érdeklődőket. (A Facebook oldalunkon és a honlapunkon látható képen pl. Schiff András lapoz Fejérvári Zoltánnak a Luzerni Fesztiválon.)

A koncertre szólójegyek is vásárolhatók honlapunkon és a Zeneakadémia jegypénztárában.

Erre a koncertre is lehet igényelni ingyenes kárpótlásjegyeket az elmaradt MVM Koncertek helyett az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen. (Kérjük, tüntessék fel levelükben az elmaradt koncertjegy kódját.)

Tudom, még mindig sokan félnek, hogy koncertterembe jöjjenek, de a Zeneakadémián a belépésnél kötelező a maszk használata, és a teremben is ajánljuk a viseletét. Talán ez is segít abban, hogy bátrabban vállalkozzanak a koncert látogatására. Szomorú lennék, ha egy ilyen fantasztikusnak ígérkező koncertet csak kevés néző előtt tartanánk meg a Zeneakadémia Nagytermében.

Csak halkan jegyzem meg, sok esetben a magyar zongoraművészek hasonlóan magas, sőt alkalmanként magasabb színvonalat képviselnek, mint sok világsztár külföldi művész. Kérem, támogassák a magyar művészeket a jelenlétükkel is. Remélem, találkozunk kedden este.

Szívélyes üdvözlettel:

Jakobi László, a koncert rendezője

2021. október 12. (kedd), 19:30 óra – Zeneakadémia Nagyterem

Fejérvári Zoltán zongoraestje – „MVM Koncertek – A Zongora”

Beethoven: Fantázia, op. 77, Schönberg: 6 kis zongoradarab, op. 19, Janáček: Ködben,

Bartók: Improvizációk, op. 20 *** Schumann: Fisz-moll szonáta, op.11

Jegyvásárlás a Zeneakadémia jegypénztárában és a www.azongora.hu honlapon.

Október 20-ig lehet jelentkezni cserejegyért Balázs János november 15-i koncertjére a Zeneakadémiára az elmaradt május 4-i Müpa koncert helyett!