Loading...

A koncerten korlátozott számban, de már személyesen is jelen lehetnek nézők.

Az exkluzív estre jegyek igényelhetők az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen.

A zongoraestet live streaming módon is közvetítjük.

Június 28-án (hétfőn) este 7 órakor Boros Misi zongoraestje kerül megrendezésre az MVM Koncertek – A Zongora-sorozaton az Opera Zongorateremben. A live streaming formában is közvetített exkluzív koncerten nagyon korlátozott számban (30 nézővel) már személyesen is jelen lehetnek a zongoramuzsika szerelmesei. A koncertet követően a nézőket a helyszínen 1 pohár pezsgővel vagy üdítővel is köszöntjük. A jegyek ára egységesen 10.000 Ft.

A koncertre online jegyek is vásárolhatók 3 kategóriában a www.azongora.hu honlapon, ahol további információkat is olvashatnak a zongoraestekről. Az elmaradt koncertek kárpótlásaként bérleteseink és jegyvásárlóink díjmentesen nézhetik meg és hallgathatják meg a koncerteket az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen történő jelentkezéssel, ahol előzetesen lefoglalhatók a személyes jelenlétet biztosító jegyek is.

2021. június 28. (hétfő), 19 óra – Opera Zongoraterem

(1066 Budapest VI., Zichy Jenő u. 19.) – Live streaming

Boros Misi zongoraestje – „MVM Koncertek – A Zongora”

J. S. Bach: Olasz koncert, BWV 971, Chopin: b-moll szonáta, op.  35,

Debussy: Images (Képek) 1. sorozat – Reflets dans l’eau (Fények a vízen),

Debussy: L’isle joyeuse (A boldog sziget)

A koncertsorozat névadó szponzora az MVM Zrt.

„A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.”Bővebb információ a www.azongora.hu oldalon vagy az mvmkoncertek@gmail.com e-mail címen.