youtube

you

Kedvezményes jegyvásárlás fiatalokkal érkezőknek

 

Az „MVM Koncertek – A Zongora” valamennyi hangversenyén folytatódik a Jakobi Koncert Kft. kezdeményezése, melynek keretében a 6-18 év közötti fiatalok 1-1 kísérővel rendkívül kedvezményes áron (1000 Ft/db) vásárolhatnak jegyeket. A jegyek eredeti ára 6.000-14.000 Ft lenne. A koncerteken 100 fiatal hangverseny-látogatására nyílik lehetőség. Jelentkezni lehet a jakobikoncert@gmail.com e-mail címen. 
1000 fiatal kedvezményes jegyvásárlása az MVM Koncerteken. A Jakobi Koncert Kft. kezdeményezése a Magyar Villamos Művek Zrt. és az NKA támogatásával

Felhívás kedvezményes jegyvásárlásra: 

Kedves Közönségünk!
Ebben a szezonban is folytatjuk már öt éve indult kezdeményezésünket.
Szeretném, ha több fiatal venne részt a hangversenyeinken. Ehhez kérem koncertlátogatóink segítségét is. Az a tervem, hogy 2019-ben is 1000 fiatalt hívok meg az általam rendezett koncertekre a lehető legkedvezményesebb áron. Ezek esti hangversenyek, melyekre a kedvezményes jegyeket a fiatalok 1 hangversenyszezonban 1 alkalommal vehetik igénybe. Természetesen, amennyiben marad a félretett jegyekből, több alkalommal is részt lehet venni a hangversenyeken. A koncertekre jegyet igénylők közvetlenül nálam foglalhatják le jegyeiket, kizárólag e-mailen keresztül: 
jakobikoncert@gmail.com e-mail címen. 


A jelentkezés feltétele: 
A hangversenyen 2 személy vegyen részt, közülük legalább egynek a kora 6 és 18 év között kell lennie. A résztvevő fiatal kötelezően megadandó adatai: Név, cím, telefon, e-mail cím és az iskola neve, címe. A fiatalokat nyilvántartom, a jegyeket a jelentkezés sorrendjében osztom ki. A kiválasztott fiatalokat e-mailen értesítem. Természetesen teljes áron további jegyek is rendelhetők és vásárolhatók, amíg erre lehetőség van.

©2021 JAKOBI KONCERT - MINDEN JOG FENNTARTVA!

Keresés