youtube

you

Arkagyij Volodosz helyett Berecz Mihály szólóestje a Müpában január 12-én Kiemelt

Nagyon boldog, sikerekben és zenei élményekben gazdag új évet kívánunk minden kedves hangversenylátogatónknak. Bizakodunk benne, hamarosan már közönség előtt tarthatjuk meg koncertjeinket.

Arkagyij Volodosz helyett Berecz Mihály szólóestje a Müpában január 12-én

A világjárvány miatt Arcadi Volodos koncertje helyett Berecz Mihály zongoraestje kerül megrendezésre az MVM Koncertek – A Zongora-sorozatban január 12-én a Müpában. A hangversenyt élőben nézheti és hallgathatja meg a közönség január 12-én 19:30 órakor a Müpa honlapján (www.mupa.hu), Facebook oldalán és YouTube csatornáján. A jelenleg érvényes járványügyi szabályok értelmében a Müpa épületében nézők személyesen nem vehetnek részt, az élő közvetítés segítségével viszont mindenki részese lehet a koncertélménynek. A hangversenyen J. S. Bach Goldberg-variációk című műve hangzik el.

Berecz Mihály, a fiatal magyar zongorista generáció egyik legkiemelkedőbb egyénisége 2013-ban, 16 évesen mutatkozott be Ravel G-dúr zongoraversenyével a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben Kocsis Zoltán vezényletével. A nagy sikerű hangversenyt számos meghívás követte, amelyben Berecz Mihály olyan karmesterekkel játszott együtt, mint Vásáry Tamás, akivel a Magyar Állami Operaházban Liszt Magyar fantáziáját, vagy Keller András, akivel Debussy Fantáziáját és Beethoven G-dúr zongoraversenyét szólaltatta meg a Zeneakadémián. 2020-ban Junior Prima Díjjal ismerték el kiemelkedő zenei tevékenységét.

2021. január 12. (kedd), 19.30 óra – Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Berecz Mihály zongoraestje – „MVM Koncertek – A Zongora”

J. S. Bach: Goldberg-variációk, BWV 988
©2021 JAKOBI KONCERT - MINDEN JOG FENNTARTVA!

Keresés