youtube

you

Arcadi Volodos helyett Berecz Mihály szólóestje a Müpában január 12-én

A világjárvány miatt Arcadi Volodos koncertje helyett Berecz Mihály zongoraestje kerül megrendezésre az MVM Koncertek – A Zongora-sorozaton január 12-én a Müpában. A hangversenyt élőben nézheti és hallgathatja meg a közönség január 12-én 19:30 órakor a Müpa honlapján (www.mupa.hu), Facebook oldalán és YouTube csatornáján. A jelenleg érvényes járványügyi szabályok értelmében a Müpa épületében nézők személyesen nem vehetnek részt, az élő közvetítés segítségével viszont mindenki részese lehet a koncertélménynek. A hangversenyen J. S. Bach Goldberg-variációk című műve hangzik el.

Berecz Mihály, a fiatal magyar zongorista generáció egyik legkiemelkedőbb egyénisége 2013-ban, 16 évesen mutatkozott be Ravel G-dúr zongoraversenyével a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben Kocsis Zoltán vezényletével. A nagy sikerű hangversenyt számos meghívás követte, amelyben Berecz Mihály olyan karmesterekkel játszott együtt, mint Vásáry Tamás, akivel a Magyar Állami Operaházban Liszt Magyar fantáziáját, vagy Keller András, akivel Debussy Fantáziáját és Beethoven G-dúr zongoraversenyét szólaltatta meg a Zeneakadémián. 2020-ban Junior Prima Díjjal ismerték el kiemelkedő zenei tevékenységét.

2021. január 12. (kedd), 19.30 óra – Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Berecz Mihály zongoraestje – „MVM Koncertek – A Zongora”

J. S. Bach: Goldberg-variációk, BWV 988

2021. január első napjaitól pontos információkat olvashatnak honlapunkon a 2020-as és 2021-es bérleteseink is a visszaváltás és a cserék lehetőségeiről.
Egyúttal minden kedves koncertlátogatónknak nagyon boldog ünnepeket és minden szépet és jót kívánunk az új évre valamennyi munkatársunk és a közreműködő művészek nevében is:  
Jakobi Koncert és Besszer Koncert


Ránki Dezső zongoraestje november 23-án a Zeneakadémia Nagytermében az MVM Koncertek – A Zongora-sorozaton elmaradt.

A hangversenyre vásárolt szólójegyek a vásárlás helyszínén válthatók vissza.

Bérleteseink figyelmébe ajánljuk:

A ZAK-bérletek arányos részének visszafizetésére is kerestünk megoldást. Erre csak az utolsó koncert után lesz lehetőség. Miután Várjon Dénes 2020. március 18-i zongoraestjét 2021. április 20-án tartjuk meg a Zeneakadémián, melyre valamennyi korábban megváltott jegy és bérlet érvényes, valójában csak ezzel a koncerttel fog zárulni a 2020-as bérletsorozatunk. Amennyiben az erre a koncertre érvényes bérletet hamarabb visszaváltanánk, lehetetlen lenne a koncert látogatása a régi bérletekkel. Ugyanez vonatkozik Müpa-bérletünkre is, az utolsó 2020-as koncertünk 2021. március 17-én Grigorij Szokolov zongoraestje lesz. Bízunk benne, hogy a koncerteket az elhalasztott időpontokban már megtarthatjuk. Abban is reménykedünk, hogy bérleteseink többsége kárpótlásul nem a visszaváltást, hanem cserekoncertet fog választani, vagy beszámíthatjuk a 2022-es (még idén meghirdetésre kerülő) bérletek árába. Aki ragaszkodik a visszaváltáshoz, azoknak az arányos részt a valóságos utolsó koncert után fogjuk visszautalni.

Figyelem! A Bartók Emlékházban tervezett 2 Junior Prima Díjasok koncertünket elhalasztjuk: Horváth Benedek – 2020. november 24-i koncertjét 2021. április 6-án, Jenei Erzsébet 2020. december 15-i koncertjét pedig 2021. május 11-én rendezzük meg! A jegyek, bérletek érvényesek lesznek a 2021-es koncertekre.

Karácsonyi koncertünket változatlan formában (azonos műsorral) 2021. december 19-én tartjuk meg a Zeneakadémia Nagytermében. Erre a koncertre még egyetlen jegyet sem adtunk el.

©2021 JAKOBI KONCERT - MINDEN JOG FENNTARTVA!

Keresés