youtube

you

Sajnos a járványhelyzet súlyosbodása miatt a korlátozások naponta változnak, melyek szinte lehetetlen helyzetbe hozzák a koncertrendezőket is. Kiemelt


Minden elmaradt vagy elhalasztott koncertünkért megpróbáljuk Önöket lehetőségeink szerint minél gyorsabban kárpótolni. Továbbra is kérjük megértésüket és türelmüket.Legfrissebb híreink:

Ránki Dezső zongoraestje november 23-án a Zeneakadémia Nagytermében az MVM Koncertek – A Zongora-sorozaton elmarad. A hangversenyre vásárolt szólójegyek a vásárlás helyszínén visszaválthatók.

A bérletek arányos részének visszafizetésére keressük a megoldást. Erre valószínűleg csak az utolsó koncert után lesz lehetőség. Miután Várjon Dénes 2020. március 18-i zongoraestjét 2021. április 20-án tartjuk meg a Zeneakadémián, melyre valamennyi korábban megváltott jegy és bérlet érvényes, valójában csak ezzel a koncerttel fog zárulni a 2020-as bérletsorozatunk. Amennyiben az erre a koncertre érvényes bérletet hamarabb visszaváltanánk, lehetetlen lenne a koncert látogatása a régi bérletekkel. Ugyanez vonatkozik Müpa-bérletünkre is, az utolsó 2020-as koncertünk 2021. március 17-én Grigorij Szokolov zongoraestje lesz. Bízunk benne, hogy a koncerteket az elhalasztott időpontokban már megtarthatjuk. Abban is reménykedünk, hogy bérleteseink többsége kárpótlásul nem a visszaváltást, hanem cserekoncertet fog választani, vagy beszámíthatjuk a 2022-es (még idén meghirdetésre kerülő) bérletek árába. Aki ragaszkodik a visszaváltáshoz, azoknak az arányos részt a valóságos utolsó koncert után fogjuk visszautalni, amire hamarosan megszületik reményeink szerint a hivatalos megoldás is.

Figyelem! A Bartók Emlékházban tervezett 2 Junior Prima Díjasok koncertünket elhalasztjuk: Horváth Benedek – 2020. november 24-i koncertjét 2021. április 6-án, Jenei Erzsébet 2020. december 15-i koncertjét pedig 2021. május 11-én rendezzük meg! A jegyek, bérletek érvényesek lesznek a 2021-es koncertekre.

Karácsonyi koncertünket változatlan formában (azonos műsorral) 2021. december 19-én tartjuk meg a Zeneakadémia Nagytermében. Erre a koncertre még egyetlen jegyet sem adtunk el.

©2020 JAKOBI KONCERT - MINDEN JOG FENNTARTVA!

Keresés