youtube

you

Elmaradt és későbbre halasztott koncertek az MVM Koncertek – A Zongora-sorozatban Kiemelt

Elmaradt és későbbre halasztott koncertek az MVM Koncertek – A Zongora-sorozatban

2020. március 10. – 2020. november 1.

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk a járványhelyzet eddigi történéseit:

 

I. Későbbre halasztott, új időpontban megrendezendő koncertjeink:

A. Grigorij Szokolov 2020. május 3-i koncertjét 2021. március 17-én tartjuk meg a Müpában.

Valamennyi megváltott szólójegy és a 2020-as (!!!) Müpa-bérlet lesz érvényes 2021. március 17-re az idei helyeken, tehát semmi tennivalójuk nem lesz, az idei jeggyel és az idei bérlettel jöhetnek el Szokolov koncertjére 2021-ben. Ezért kérem, őrizzék meg szólójegyüket vagy idei Müpa-bérletüket! Fontos: a 2021-es bérletek nem érvényesek a 2021. március 17-i koncertre, csak a többi hangversenyre! A dupla bérleteseket kárpótolni fogjuk az elmaradt koncert miatt. Azért döntöttünk így, mert a visszajelzések szerint több mint 1400 koncertlátogató kéri a jegyét a következő évi koncertre is érvényesíteni. Annak a néhány bérletesnek (jegyárusítás 2021-re még nem történt), akik idén nem rendelkeztek jeggyel vagy bérlettel, a protokollból vagy a néhány megmaradt jegyből fogunk jó helyet biztosítani. Akik pedig mind a két évben rendelkeztek bérlettel, azokat kárpótolni fogjuk megfelelő cserekoncerttel a sorozatunk egyéb koncertjei közül, vagy az elmaradt bérletes koncertek árát beszámítjuk a hamarosan meghirdetendő 2022-es bérletek árába.

B. Várjon Dénes 2020. március 18-i zongoraestjét 2021. április 20-án tartjuk meg a Zeneakadémián.
Valamennyi korábban megváltott jegy és bérlet érvényes az új időpontra is. Ezzel kapcsolatban tehát semmi tennivalójuk nincs.

II. Elmaradt koncertek, melyekre a szólójegyeket a vásárlás helyén visszaválthatják 2020. november 25-ig. Az Interticketnél vásárolt jegyeket az Interticket utalja vissza.

1: Érdi Tamás és Balog József zongoraestje október 10-én a Zeneakadémia Nagytermében.

A Zongora – Ketten sorozat nyitó eseménye elmaradt. A koncertre vásárolt jegyek és így bérletek is a váltás helyén visszaválthatók. Amennyiben a bérletsorozat további két koncertje megrendezésre kerülhet, azokra további szólójegyeket vásárolhatnak majd az érdeklődők, a hangversenyek időpontjai előtt kb. 2 héttel.

2. Jevgenyij Koroljov zongoraestje október 24-én a Zeneakadémián

A hangversenyre vásárolt szólójegyek a vásárlás helyszínén visszaválthatók. A bérletek arányos részének visszafizetésére a még futó bérleteknél sajnos nincs lehetőség.

III. További elmaradt koncertjeink helyett cserekoncerteket ajánlottunk, ajánlunk fel.

 A nyáron további 21 koncertet rendeztünk, hogy mindenki találjon megfelelő cserelehetőséget, amennyiben valamelyik meghirdetett koncertünk elmaradt. Amennyiben nem volt megfelelő egyik időpont se, bármelyik hangversenyünket választhatják csereként egészen 2021. végéig, melyre nem rendelkeznek hangversenyjeggyel.

IV. Bérleteseink kárpótlása az elmaradt koncertekért.

A bérletek arányos részének visszafizetésére keressük a megoldást. Erre valószínűleg csak az utolsó koncert után lesz lehetőség. Miután Várjon Dénes 2020. március 18-i zongoraestjét 2021. április 20-án tartjuk meg a Zeneakadémián, melyre valamennyi korábban megváltott jegy és bérlet érvényes, valójában csak ezzel a koncerttel fog zárulni a 2020-as bérletsorozatunk. Amennyiben az erre a koncertre érvényes bérletet hamarabb visszaváltanánk, lehetetlen lenne a koncert látogatása a régi bérletekkel. Ugyanez vonatkozik Müpa-bérletünkre is, az utolsó 2020-as koncertünk 2021. március 17-én Grigorij Szokolov zongoraestje lesz. Bízunk benne, hogy a koncerteket az elhalasztott időpontokban már megtarthatjuk. Abban is reménykedünk, hogy bérleteseink többsége kárpótlásul nem a visszaváltást, hanem cserekoncertet fog választani, vagy beszámíthatjuk a 2022-es (még idén meghirdetésre kerülő) bérletek árába. Aki ragaszkodik a visszaváltáshoz, azoknak az arányos részt a valóságos utolsó koncert után fogjuk visszautalni, amire hamarosan megszületik reményeink szerint a hivatalos megoldás is.

V. Valamennyi koncertünk 2020. november 5-től 2021. december 31-ig idősorrendben.

Az alábbi valamennyi koncertre becserélhetők az elmaradt koncertek jegyei és bérletei.

Ide kattintva érik el a koncertek listáját. Az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre küldjék el az elmaradt koncertjegy vonalkódját (a QR kód mellett található 10 számból és 5 betűből JAKOB vagy BESSZ álló kód) és a választott csere koncert dátumát. Ezt követően válaszlevélben fogjuk visszaigazolni a kárpótlás jegyek sikeres igénylését.

Kérem, figyeljék www.azongora.hu honlapunkat, ahol folyamatosan új információkat találhatnak koncertjeinkről.

Megértésüket ezúton is köszönik a koncertek rendezői.

©2020 JAKOBI KONCERT - MINDEN JOG FENNTARTVA!

Keresés