youtube

you

Információ: Várjon Dénes és Grigorij Szokolov elmaradt koncertjeinek új időpontjairól, regisztráció Balázs János, Ránki Dezső és Jevgenyij Koroljov zongoraestjeire

Figyelem, információk az elhalasztott koncertekkel kapcsolatban!

1.) Grigorij Szokolov 2020. május 3-i koncertjét 2021. március 17-én tartjuk meg. Valamennyi jegy és a 2020-as Müpa-bérlet is érvényes lesz 2021. március 17-re az idei helyeken, tehát semmi tennivalójuk nem lesz, az idei jeggyel és bérlettel jöhetnek el Szokolov koncertjére 2021-ben. Ezért kérem, őrizzék meg idei jegyüket és bérletüket! Fontos: a 2021-es bérletek nem érvényesek a 2021. március 17-i koncertre, csak a többi hangversenyre! A dupla bérleteseket kárpótolni fogjuk az elmaradt koncert miatt.

Azért döntöttünk így, mert a visszajelzések szerint több mint 1400 koncertlátogató kéri a jegyét a következő évi koncertre is érvényesíteni. Annak a néhány a bérletesnek (jegyárusítás 2021-re még nem történt), akik idén nem rendelkeztek jeggyel vagy bérlettel, a protokollból vagy a néhány megmaradt jegyből fogok jó helyet biztosítani. Akik pedig mind a két évben rendelkeztek bérlettel, azokat kárpótolni fogjuk megfelelő cserekoncerttel a sorozatunk egyéb koncertjei közül, vagy az elmaradt bérletes koncertek árát beszámítjuk az ősszel meghirdetendő 2022-es bérletek árába.

Várjon Dénes koncertjére (március 18. Zeneakadémia) is sikerült új időpontot találnunk: 2021. április 20-án tartjuk meg változatlanul a Zeneakadémia Nagytermében. Valamennyi korábban megváltott jegy és bérlet érvényes az új időpontra is. Ezzel kapcsolatban tehát semmi tennivalójuk nincs.

2.) Miért szükséges regisztrálni Balázs János, Ránki Dezső és Jevgenyij Koroljov zongoraestjeire?

A regisztrációval biztosíthatják a részvételüket a koncerteken.
Az esetleges újabb törvényi korlátozások életbe lépésekor a meghatározott létszám erejéig tudjuk biztosítani a férőhelyek számát. Túljelentkezés esetén a regisztráció sorrendje a mérvadó. Fontos, hogy az előregisztrációs folyamat a már megvásárolt jeggyel rendelkezőkre vonatkozik!
Erre azért van szükség, mert ha egy koncerten csak 500 néző vehet részt, de már 1500 néző vásárolt jegyet, akkor a regisztráció sorrendjében vehetnek részt a koncerteken. Lehetséges, hogy 1 nap alatt néhány művész hajlandó lesz 2 alkalommal is eljátszani a műsorát, de erre senkit sem kötelezhetünk. Előbbi esetben akár 1000 néző is meghallgathat 1 koncertet, amennyiben pl. 500 fős korlátozás lesz érvényben. Természetesen, ha valamennyi néző beléphet a terembe, akkor a regisztráció az adott koncertre érvényét veszti.

A regisztráció menete: A regisztrálás kizárólag az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen lehetséges. Szólójeggyel rendelkező nézőink küldjék el annak a koncert jegyének kódját (QR kód alatt található 10 számból és 5 betűből álló kód JAKOB vagy BESSZ), melyre regisztrálni szeretnének. Bérleteseink számára elegendő, ha jelzik, hány bérlettel rendelkeznek a Müpában vagy a Zeneakadémián, a regisztrációt év végéig a bérlettulajdonos neve alapján valamennyi bérletes előadásra biztosítjuk.

Bízva segítőkészségükben, valamint abban is, hogy ősszel már tarthatunk koncerteket,

Szívélyes üdvözlettel:

Jakobi László, a koncertek rendezője.


©2021 JAKOBI KONCERT - MINDEN JOG FENNTARTVA!

Keresés