youtube

you

Miért szükséges előregisztrálni koncertjeinkre? 

1. Miért szükséges előregisztrálni koncertjeinkre? 

A regisztrációval biztosítják a részvételüket a koncerteken, így az esetleges újabb törvényi korlátozások életbe lépésekor a meghatározott létszám erejéig tudjuk biztosítani a férőhelyek számát. Túljelentkezés esetén a regisztráció sorrendje a mérvadó. Fontos, hogy az előregisztrációs folyamat a már megvásárolt jeggyel rendelkezőkre is vonatkozik! Erre azért van szükség, mert ha egy koncerten csak 500 néző vehet részt, de már 1500 néző vásárolt jegyet, akkor a regisztráció sorrendjében osztjuk ki a jegyeket. Lehetséges, hogy 1 nap alatt több művész hajlandó lesz 2 alkalommal is eljátszani a műsorát, de erre senkit sem kötelezhetünk. Ebben az esetben akár 1000 néző is meghallgathat 1 koncertet, amennyiben az 500 fős korlátozás marad érvényben. Természetesen, ha valamennyi néző beléphet a terembe, akkor a regisztráció az adott koncertre érvényét veszti.

Az előregisztráció menete:

1. A regisztrálás kizárólag az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen lehetséges. Küldjék el, melyik koncertre szeretnének regisztrálni vagy abban az esetben, ha már rendelkeznek a koncertre érvényes jeggyel, küldjék el a jegy kódját (QR kód alatt található 10 számból és 5 betűből álló kód JAKOB vagy BESSZ). 

A levélben feltétlenül jelezzék, hány db jegyet, milyen értékben kérnek, milyen fizetési móddal (átutalás, készpénzes átvétel a Zeneakadémia jegypénztárában, vagy korábban elmaradt koncert jegye, bérlete értékének beszámításával). Írják meg azt is, igénybe szeretnék-e venni a „családtagok, barátok egymás mellett ülhetnek” opciót, vagy az alapértelmezett távolságot kívánják tartani a székek között.

2. Ezután visszaigazoló e-mailünkben elküldjük az előregisztrációs sorszámokat, amelyek szükségesek lesznek a belépéshez (e-mailek feldolgozása reményeink szerint 1 héten belül). 

3. A koncerteken a bejáratnál mindenki névre szólóan egy sorszámot vagy egy helymegjelölést fog kapni, amely alapján helyet tud foglalni.

Miért van szükség ezekre az intézkedésekre?

A jelenleg hatályban lévő kormányrendelet szerint maximum 500 fős közönség látogathat koncerteket, rendezvényeket. Azonban vannak olyan előre tervezett 1500 férőhelyes koncertjeink a Müpában, ahol már elkelt mind az 1500 jegy (pl. Grigorij Szokolov koncertjére). Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk ezáltal, hiszen biztosítanunk kell a helyeket a jeggyel rendelkezőknek, valamint a csere lehetőséget igénybe vevőknek is. 

Mi történik, ha a regisztrálók száma túllépi az engedélyezett nézőszámot? (Jelenleg 500 főt.)

Ha kevesebben vehetnek részt, mint ahány jegyet vásároltak, akkor először a jegyet már korábban vásárlók mehetnek be a koncertre, csak utána vehetnek jegyet a csak regisztráló nézőink. Csökkentett nézőszám esetén az egyetlen megoldás, hogy a regisztrációs sorszám alapján a bejáratnál informáljuk Önöket a pontos helyről, ahonnan a koncertet meghallgathatják. Pontos nyilvántartást fogunk vezetni arról, melyik nézőnknek milyen értékben maradt el koncertje, megpróbálunk mindenkit kárpótolni. Nyári hangversenyeinket is kizárólag ezért rendezzük meg augusztusban. Legnagyobb sajnálatunkra az engedélyezett létszám feletti jegytulajdonosok, akik csak későn regisztráltak, az őszi, sőt esetleg a tavaszi koncerteken sem vehetnek részt. Ezért rendezünk nagy számban zongoraesteket, hogy mindenkit kárpótolni tudjunk.

A koncerteken maszk viselése ajánlott!

Amennyiben bármilyen kérdésük felmerül, írják meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre.

A jegyvásárlásokkal a magyar művészeket is támogatják. 

©2020 JAKOBI KONCERT - MINDEN JOG FENNTARTVA!

Keresés