youtube

you

A világjárvány miatt elmaradt valamennyi koncertünket későbbi időpontban fogjuk megrendezni! A korábban megváltott jegyek az új időpontokban is érvényesek lesznek!

A világjárvány miatt elmaradt valamennyi koncertünket későbbi időpontban fogjuk megrendezni! A korábban megváltott jegyek az új időpontokban is érvényesek lesznek!
Az ALÁBBI gombra kattintva olvashatnak bővebben.

Az eddig már biztosan új időpontban megrendezendő koncertjeink: Alekszej Vologyin (Müpa), Várjon Dénes (Zeneakadémia), Rafael Mário (Bartók Emlékház), Jonathan Biss (Zeneakadémia) zongoraestjei

Kedves Közönségünk,

sajnos nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, és velünk együtt valamennyi koncertrendező. A több száz elmaradó koncert lebonyolítása jelenleg megoldhatatlan helyzetet teremtett. Sajnos a jegyértékesítő rendszerek sem tudják automatikusan visszautalni az elmaradt koncertek jegyárait, így a több tízezer visszaváltást egyesével, több levélváltással kellene intéznünk. Mindenkitől türelmet kérnek, és ők is keresik a megnyugtató megoldást.

Mi sem vagyunk könnyű helyzetben. A nézőink többsége kéri, hogy ne kelljen 30 napon belül visszaváltani a jegyek árát, sokan nem szeretnének kimozdulni a lakásukból, amit én is tökéletesen megértek. A jegyirodák egy része már zárva tart, a jegyirodákban történő visszaváltásra viszont csak a vásárlások helyén volna lehetőség. Ezért a március 11-i Vologyin koncert helyett is az tűnik a legjobb megoldásnak, amit valamennyi koncert esetében vállalunk, hogy ezt a koncertet is megrendezzük egy későbbi időpontban. Kérem én is az Önök türelmét. Természetesen, ha majd a felajánlott cserekoncert vagy annak időpontja nem lesz megfelelő, lesz mód több helyszínen és több másik koncertet is választani. Végső esetben természetesen a jegyek árát is vissza fogjuk Önöknek téríteni, de nagyon remélem, ezzel csak nagyon kevesen fognak élni. Számítunk az Önök segítségére is. Abban a pillanatban, amikor megszűnik a koncertrendezési tilalom, azonnal újra jelentkezünk a részletes megoldási tervünkkel. Kérem, figyeljék honlapunkat – www.azongora.hu – is.

A bérleteseinktől is további türelmet kérek. Május végéig még további koncertek elmaradására számítunk, így valószínűleg legkevesebb 5 koncertet halasztunk későbbre a Müpában és a Zeneakadémián csak A Zongora-sorozat keretein belül is. Tekintettel arra, hogy a bérletek esetében egy jegyen 6 koncert is szerepel, a közvetlen visszaváltásra nincs lehetőség. Mivel erre  korábban még soha nem volt példa, itt is keressük a megoldásokat. Amint kiderül, mikor rendezhetünk újra koncerteket, mindenki kárpótolva lesz, legalább egyenértékű cserekoncert felajánlásával, végső esetben a bérletek arányos részének visszatérítésével. Ennek törvényszerű lebonyolításán valamennyi érdekelttel keressük a legjobb megoldást.

Köszönöm megértésüket a koncertek elmaradásával kapcsolatban, tekintettel arra, hogy sokan vagyunk 65 év felett, ez a mi egészségünket is jelentősen védheti.

Szívélyes üdvözlettel:

Jakobi László, a koncertek rendezője

©2020 JAKOBI KONCERT - MINDEN JOG FENNTARTVA!

Keresés