Loading...

Kedves Közönségünk,

sajnos a legfrissebb döntések szerint március 31-ig a Müpában és a Zeneakadémián egyetlen néző sem lehet jelen a zongoraestjeinken. Pontos információkat legkésőbb a koncertek előtt 1 héttel itt a honlapunkon olvashatnak.

Eredetileg februárban nem terveztünk koncertet. Márciusban több koncertet is fogunk tartani élő közvetítéssel, részben ingyenesen, részben jegyvásárlással. Természetesen bérleteseinknek biztosítani fogjuk valamennyi koncertünkhöz az ingyenes hozzáférést, amennyiben erre igényt tartanak. A pontos programot legkésőbb február 10-től szintén itt a honlapunkon tekinthetik meg.

Előzetesen: március 3-án 19:30 órakor Bogányi Gergely koncertje elmarad. A koncert időpontjában Farkas Gábor, a Zeneakadémia zongora tanszékének új vezetője ad szólóestet, melyet a Zeneakadémia Nagyterméből fogunk közvetíteni. Amennyiben Szokolov március 17-én Budapestre érkezik, akkor az ő koncertjét is közvetítjük. Ha nem jöhetne, akkor ebben az időpontban egy kitűnő magyar zongoraművész koncertjére kerül sor a Müpában. A 2020-as jegyekkel és bérletekkel majd 2022. március 30-án lesz látogatható Szokolov koncertje, tehát az estet tovább halasztjuk. A 2021-es bérlet tulajdonosoknak ezt a koncertet is beszámítjuk a 2022-es bérlet árába.

Biztosan tartunk online koncerteket márciusban a következő művészekkel:

március 3. 19.30: Farkas Gábor, március 10. 19 óra Balázs-Piri Soma, március 24. 19 óra: ifj. Balázs Elemér, március 31. 19 óra: Ránki Dezső.

Kérem figyeljék honlapunkat a koncertek törléséről, a halasztásokról vagy a változásokról.

Bízva a koncertsorozat gyors folytatásában, szívélyes üdvözlettel:

Jakobi László, a koncertek rendezője